Narratief Leiderschap, want verandering vraagt om lef!

Training Narratief Leiderschap

Lang, lang geleden, toen ridders met serenades de jonkvrouwen het hof maakten, sloop de nar rond het kasteel. Altijd op zoek naar perfecte plagerijen en brutale grappen. De bont geklede en vrolijke verschijning, kon zich veroorloven de spot te drijven met edelen en koningen. De nar bracht leven in de brouwerij, kon je vermaken tot de tranen over je wangen rolden of haalde het bloed onder je nagels vandaan, maar was ook je trouwste sparringpartner!

De nar was niet alleen in de middeleeuwen onmisbaar met scherpe tong, kennis en bravoure. Ook in de huidige tijd is de nar als ‘enfant terrible’ onmisbaar! Want wie trekt anders de status quo in twijfel?

Juist nu in een vluchtige, complexe en gepolariseerde wereld vol onzekerheden waarin er steeds meer gevraagd wordt van onze wendbaarheid en veerkracht zijn we gebaat bij een combinatie van warmte, uitdaging en humor. Met deze cocktail breng jij als nar de complexiteit terug naar de kern van de zaak. Benoem waar het over gaat, beschrijf wat je hoort, ziet en voelt. Want wees eerlijk, de ene uitdaging is nog niet het hoofd geboden of de volgende staat alweer op deur te kloppen. Dit vraagt om een blijvende verandering die begint met je drijfveren. Uitgangspunt is: Wat zijn je doelen? Weet je ze te bereiken of heb je twijfels? Essentieel is of jij als mens tevreden bent.

Wij geloven dat het meest universele het meest persoonlijk is. Daarom ontstaat de magie als we de ander ontmoeten in onszelf en onszelf in de ander! Wij zijn nieuwsgierig naar jou. Waar zit je gave en wat is je opgave? Als jij je niet laat leiden door angst en je hebt de moed om kwetsbaar te zijn dan is deze 3-daagse Narratieve Leiderschapstraining echt iets voor jou! Het brengt je eigen verhaal in kaart, geeft je zelfinzicht en een stevige positionering om vanuit vertrouwen en plezier richting te geven aan wat zowel voor jezelf als je organisatie belangrijk is!

 

 

Waar en wanneer:

Assen:

Dag 1:     9 september 2023   (zaterdag)

Dag 2:    16 september 2023    (zaterdag)

Dag 3:    23 september 2023    (zaterdag)

 

Het Loo (Apeldoorn):

Dag 1:     29 september 2023    (vrijdag)

Dag 2:    13 oktober 2023       (vrijdag)

Dag 3:    20 oktober 2023    (vrijdag)

 

Veluwe (Oosterbeek):

dag 1:    27 oktober 2023   (vrijdag)

dag 2:    3 november 2023    (vrijdag)

dag 3:    10 november 2023    (vrijdag)

 

Scheveningen:

dag 1:    18 november 2023    (zaterdag)

dag2:    25 november 2023    (zaterdag)

dag 3:    2 december 2023    (zaterdag)

 

Eindhoven:

Dag 1:    13 januari 2024    (zaterdag)

Dag 2:    20 januari 2024    (zaterdag)

Dag 3:    27 januari 2024    (zaterdag)

Waarom zou je meedoen?

 • Omdat je nooit klaar bent met leren! Je maakt opnieuw kennis met jezelf. Wie ben ik? Dit is een vraag die vroeg of laat op komt poppen. Waarom is dat belangrijk? Omdat er vaak veel meer in je zit. Het is tijd om met meer plezier je vrijer te voelen en met lef te leven. Daarnaast leren we je hoe je anderen positief uitdaagt en motiveert. Zo ben je geen gewone leider maar een Narratief Leider!

Wat gaan deze 3 dagen je opleveren?

 • Een antwoord op de vraag wat wil je nu echt? Je stapt uit de dagelijkse sleur, even de focus op andere zaken. Je wordt opgeschud, kijkt terug naar wat je kunt leren van het verleden, maakt kennis met tegenstellingen en laat je weer een beetje kind zijn! Hierdoor krijg je nieuwe inzichten in jezelf maar zeker ook op je doelen.

Trainers:

 • Jolanda van Tol: Ondernemer, Trainer, Verzuimspecialist, Motivator en Ervaringsdeskundige

Jolanda is de eerste provocatieve verzuimexpert van Nederland. In haar rol als motivator, HR sparringpartner en verzuimexpert heeft ze bij veel organisaties binnen gekeken. Ze voert gesprekken met directies, leidinggevenden, MT leden en medewerkers, maar dan net even anders. Vol humor, warmte en uitdaging zegt ze wat ze ziet en voelt, maakt ze lastige onderwerpen bespreekbaar.

 

Typisch Jolanda:

Haar bulderende lach!

 

 • Sepp van de Pauvort Ondernemers adviseur, Nar, Inspirator, Trainer/ Coach, Trainingsacteur en Ervaringsdeskundige

Sepp is een echte doener, iemand die in de praktijk gepokt en gemazeld is. Na 17 jaar ervaring in de retail, is hij sinds 2018 werkzaam als ondernemersadviseur. Dit doet hij vanuit AMOO & Partners (Adviesbureau voor Mens en Organisatie in Ontwikkeling). Daarin staat hij ondernemers en teams op geheel eigenwijze bij.

 

Typisch Sepp:

Zijn prikkelende kijk!

 

Praktisch:

Dag 1:
Wat is je verander wens?

Dag 2:
Competentie, wat heb ik nodig om mijn doel te bereiken?

Dag 3:
Leiderschap, hoe ga ik het geleerde inzetten om mijn doel te bereiken.

 • Drie dagen op een inspirerende locatie, zoals:
  • Nabij het mooie centrum van Assen
  • Een keizerlijke locatie in de buurt van kroondomein Het Loo
  • Een prachtige locatie verscholen in de bossen van de Veluwe
  • Of een bijzondere plek nog geen 200 stappen verwijderd van het strand van Scheveningen
  • En niet te vergeten in het hart van Brainport Eindhoven.
 • Uiteraard met een heerlijke lunch, leuke medecursisten en boeiende trainers.
 • Maximaal 10 deelnemers per training.
 • Voor een investering van €1500 euro excl. BTW krijg je een supergave leiderschapstraining van onschatbare waarde, en niet alleen voor jezelf ook voor je organisatie, medewerkers, klanten, vrienden, familie en zelfs je partner profiteert gratis mee!

Wat we van jou verwachten:               

 • De moed om je open en eerlijke zelf mee te nemen.
 • Een groei mindset

Vervolgtraject:

 • Een individueel vervolgtraject kan als maatwerk worden besproken.

De training is gebaseerd op:

 • Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
 • Transactionele Analyse
 • Provocatieve Therapie
 • Improvisatie Theater
 • Movie learning

Vrijblijvend gesprek aanvragen