Werkwijze

Onze werkwijze

Jouw vraag is mijn uitgangspunt, daarom verschilt mijn aanpak per geval. De ondersteuning bestaat uit oa:

  • Ondersteuning in zowel je professionele dan wel persoonlijke ontwikkeling.

De vraag om ondersteuning kan voortkomen uit je beroepssituatie, maar ook uit privé omstandigheden dan wel een combinatie van beide. Onze ondersteuning is altijd gericht op het tot ontwikkeling laten komen van je intrinsieke kwaliteiten en op het werken aan jouw bloei en ontwikkeling.

 

Ondersteuning bij het ontwikkelen van organisaties

Dat start met gedegen organisatieonderzoek, waarin we samen een richting vast stellen waarin jij je wilt ontwikkelen. Met aandacht voor jouw team en gericht op het resultaat. Vaak start een verandertraject met de betrokkenheid bij de mensen en de missie van de organisatie.

Ook in geval van bijvoorbeeld (zakelijke) conflicten of ingrijpende gebeurtenissen is het prettig om iemand te hebben die weet wat er speelt en die weet wat er gedaan kan, en soms ook moet worden.

Iemand die zorgt dat jij bij bijvoorbeeld een conflict de zeggenschap over je eigen leven niet kwijtraakt.

Mij begeleiding en/of coaching is –meestal- op locatie bij de klant. Waar omstandigheden dat wenselijk maken, kunnen we kiezen voor een andere plaats, waar ongestoord gesproken kan worden.

Er wordt gewerkt met een vast maandbedrag dat – ongeacht het aantal uren – verrassend laag is.

 

Een echte verandering van je bedrijf begint met de drijfveren van de ondernemer.

Uitgangspunt is: wat zijn je doelen, weet je ze te bereiken of heb je twijfels. Overigens is het financiële resultaat hier slechts een onderdeel van. Essentieel is of jij als mens en ondernemer tevreden bent met hoe je leven loopt, en hoe het met je bedrijf gaat.

Vrijblijvend gesprek aanvragen