Starter

Startend ondernemer

Ieder mens heeft zijn of haar eigen persoonlijke motivatie en drijfveren om een eigen onderneming te willen starten. Ook je omgeving kan van invloed zijn om een dergelijke stap te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een reorganisatie op je werk, of een baan met (te) weinig afwisseling. Terwijl jij meer dan genoeg creatieve ideeën hebt.

Jouw persoonlijke motivatie om een eigen bedrijf te starten en zelfstandig ondernemer te worden is belangrijk voor het succes van je eigen bedrijf. Zonder een gedreven, inspirerende en gemotiveerde ondernemer is het heel moeilijk om je bedrijf succesvol te maken.

Verder is het hebben van je eigen bedrijf misschien een droom. Maar hoe denk je er over als je straks van start bent gegaan en je loopt toch tegen lastige situaties aan? Misschien denk je nu dat het allemaal alleen maar leuk is en dat jij niet in moeilijke situaties terecht komt. Door te weten wat jou drijft kun je omgaan met dat wat op je pad komt. Zodat jij je kunt blijven focussen op het door jou gestelde doel.

Ondernemen is het mooiste wat er is! En juist jij hebt de wereld zoveel te bieden met jouw unieke talenten. Maar het is ook hard werken. Dat harde werken doe je niet alleen als het goed gaat, maar juist ook als het moeilijk is. Als ondernemer ben jij verantwoordelijk voor zowel de mooie als voor de minder mooie kant. Daarom is het belangrijk een businessplan te maken. Een enthousiast plan, dat zowel realistisch als kritisch is zodat je koers kunt houden. Het hebben van een duidelijke visie is nodig om je gestelde doelen te kunnen behalen.

Immers een doel zonder plan is slechts een droom!

Vrijblijvend gesprek aanvragen